Het verwijderen van hairextensions

Het verwijderen van hairextensions kun je niet zelf doen. Hiervoor moet je nog een keer terug komen. De extensions worden dan voorzichtig verwijderd met speciale tangetjes en vloeistof.

MK Hairextensions, maakt gebruik van de nieuwste techniek. Hierdoor kunnen de extensions snel en veilig uit je haar gehaald worden. Deze nieuwste technologie is een zachte methode die ook veel sneller is als andere methoden.

Indien je wilt, kunnen er direct weer extensions geplaatst worden.

Je eigen haar hoeft niet te "rusten", omdat extensions niet slecht zijn voor je eigen haar! 

Hairextensions verwijderen

Verwijderen € 0.50 per pluk (na 4 tot 5 maanden). Natuurlijk kun je ook terecht bij MK Hairextensions, indien je de extensions bij een andere salon hebt laten plaatsen dan € 0.75 per stuk. Indien er vervilting (en/of klitten) is opgetreden door het niet onderhouden (borstelen) van je haar of het te lang dragen van extensions wordt een meerprijs berekend i.v.m. extra werk/tijd. 


Nieuwste techniek voor uithalen hairextensions

Wij werken met de nieuwste uithaalmethode die niet schadelijk is voor je haar, dmv lichttechniek worden de bondjes eenvoudig en snel losgemaakt.

Wat klanten zeggen - Ans uit Hechtel (Belgie).

Hey Melanie,

heel erg bedankt voor mijn eigen extensions zo mooi te plaatsen. Ik voel ze amper zitten ook al heb ik 150 stuks, ik heb mooie rechte lijnen en u hebt rekening gehouden met hoe ik ze erin wou hebben.

Ik heb al 7 jaar extensions, om de 3 maanden laat ik er nieuwe zetten, vorige week ben ik voor de eerste keer bij Melanie geweest. Na 3 uur rijden (enkele rit) en 215 km verder, was dit echt de moeite waard!
Prijs/kwaliteit verhouding is ook top. Ben zeer tevreden en vanaf nu bent U mijn nieuwe kapster..

Tot over 3 maanden!!!

Groeten uit Hechtel (Belgie).

Meer reviews