Het verwijderen van hairextensions

Het verwijderen van hairextensions kun je niet zelf doen. Hiervoor moet je nog een keer terug komen. De extensions worden dan voorzichtig verwijderd met speciale tangetjes en vloeistof.

MK Hairextensions, maakt gebruik van de nieuwste techniek. Hierdoor kunnen de extensions snel en veilig uit je haar gehaald worden. Deze nieuwste technologie is een zachte methode die ook veel sneller is als andere methoden.

Indien je wilt, kunnen er direct weer extensions geplaatst worden.

Je eigen haar hoeft niet te "rusten", omdat extensions niet slecht zijn voor je eigen haar! 

Hairextensions verwijderen

Verwijderen € 0.50 per pluk (na 4 tot 5 maanden). Natuurlijk kun je ook terecht bij MK Hairextensions, indien je de extensions bij een andere salon hebt laten plaatsen dan € 0.75 per stuk. Indien er vervilting (en/of klitten) is opgetreden door het niet onderhouden (borstelen) van je haar of het te lang dragen van extensions wordt een meerprijs berekend i.v.m. extra werk/tijd. 


Nieuwste techniek voor uithalen hairextensions

Wij werken met de nieuwste uithaalmethode die niet schadelijk is voor je haar, dmv lichttechniek worden de bondjes eenvoudig en snel losgemaakt.

Shannon uit alkmaar

Wat klanten zeggen - Shannon uit alkmaar

Hey Melanie, Ik heb mijn extensions bij jou laten zetten, omdat de kapper mijn haar (naar mijn idee) veeeeeels te kort geknipt had! Ik ben er nog steeds helemaal blij mee. Je hebt me echt geholpen (ookal was het voor jou ook een uitdaging om die exstensions in zulk kort haar te zetten) en ik voel me weer helemaal happy door jou!! :D Nogmaals super bedankt!!

Groetjes Shannon uit Alkmaar

Meer reviews