Het verwijderen van hairextensions

Het verwijderen van hairextensions kun je niet zelf doen. Hiervoor moet je nog een keer terug komen. De extensions worden dan voorzichtig verwijderd met speciale tangetjes en vloeistof.

MK Hairextensions, maakt gebruik van de nieuwste techniek. Hierdoor kunnen de extensions snel en veilig uit je haar gehaald worden. Deze nieuwste technologie is een zachte methode die ook veel sneller is als andere methoden.

Indien je wilt, kunnen er direct weer extensions geplaatst worden.

Je eigen haar hoeft niet te "rusten", omdat extensions niet slecht zijn voor je eigen haar! 

Hairextensions verwijderen

Verwijderen € 0.50 per pluk (na 4 tot 5 maanden). Natuurlijk kun je ook terecht bij MK Hairextensions, indien je de extensions bij een andere salon hebt laten plaatsen dan € 0.75 per stuk. Indien er vervilting (en/of klitten) is opgetreden door het niet onderhouden (borstelen) van je haar of het te lang dragen van extensions wordt een meerprijs berekend i.v.m. extra werk/tijd. 


Nieuwste techniek voor uithalen hairextensions

Wij werken met de nieuwste uithaalmethode die niet schadelijk is voor je haar, dmv lichttechniek worden de bondjes eenvoudig en snel losgemaakt.

Angélique

Wat klanten zeggen - Angélique

Hai Melanie,

Onze trouwdag was werkelijk super! Voor één keer in m'n leven wilde ik zo graag ècht lang haar hebben en dankzij jou is dat gelukt! Ik heb je een paar fotootjes meegestuurd waarop je het best kunt zien hoe natuurlijk de extensions eruit zagen. En ook na onze huwelijksdag, kreeg ik regelmatig (van wildvreemde mensen op straat) complimenten over mijn haar....: 'wat heb jij prachtig lang haar....duurt dat nou lang voordat het die lengte heeft?' Hahaha...nee hoor in plaats van 5 jaar...ongeveer 4 uurtjes in de stoel bij Melanie Kroone ;-)!

Lieve Melanie, heel erg bedankt en ik kom graag nog 'ns een keer bij je langs!

Groetjes ook aan Bart en de kids, Angélique.

Meer reviews