Het verwijderen van hairextensions

Het verwijderen van hairextensions kun je niet zelf doen. Hiervoor moet je nog een keer terug komen. De extensions worden dan voorzichtig verwijderd met speciale tangetjes en vloeistof.

MK Hairextensions, maakt gebruik van de nieuwste techniek. Hierdoor kunnen de extensions snel en veilig uit je haar gehaald worden. Deze nieuwste technologie is een zachte methode die ook veel sneller is als andere methoden.

Indien je wilt, kunnen er direct weer extensions geplaatst worden.

Je eigen haar hoeft niet te "rusten", omdat extensions niet slecht zijn voor je eigen haar! 

Hairextensions verwijderen

Verwijderen € 0.50 per pluk (na 4 tot 5 maanden). Natuurlijk kun je ook terecht bij MK Hairextensions, indien je de extensions bij een andere salon hebt laten plaatsen dan € 0.75 per stuk. Indien er vervilting (en/of klitten) is opgetreden door het niet onderhouden (borstelen) van je haar of het te lang dragen van extensions wordt een meerprijs berekend i.v.m. extra werk/tijd. 


Nieuwste techniek voor uithalen hairextensions

Wij werken met de nieuwste uithaalmethode die niet schadelijk is voor je haar, dmv lichttechniek worden de bondjes eenvoudig en snel losgemaakt.

Wat klanten zeggen - Eva

Hoi Mel!
Me extantions zijn echt super, ik hoor alleen maar positieve reacties, en ik ben er zelf ook heel erg blij mee! Ik kan echt iedereen aanraden die extentions wilt zetten, om dit bij Melanie te doen, ze gaat echt super te werk, en ze is ook nog eens heel gezellig, dus de 2 uurtjes zijn zo voorbij! Zet je mijn foto's nog op je site trouwens?

Echt heel erg bedankt voor het zetten!

Gr Eva

Meer reviews