Het verwijderen van hairextensions

Het verwijderen van hairextensions kun je niet zelf doen. Hiervoor moet je nog een keer terug komen. De extensions worden dan voorzichtig verwijderd met speciale tangetjes en vloeistof.

MK Hairextensions, maakt gebruik van de nieuwste techniek. Hierdoor kunnen de extensions snel en veilig uit je haar gehaald worden. Deze nieuwste technologie is een zachte methode die ook veel sneller is als andere methoden.

Indien je wilt, kunnen er direct weer extensions geplaatst worden.

Je eigen haar hoeft niet te "rusten", omdat extensions niet slecht zijn voor je eigen haar! 

Hairextensions verwijderen

Verwijderen € 0.50 per pluk (na 4 tot 5 maanden). Natuurlijk kun je ook terecht bij MK Hairextensions, indien je de extensions bij een andere salon hebt laten plaatsen dan € 0.75 per stuk. Indien er vervilting (en/of klitten) is opgetreden door het niet onderhouden (borstelen) van je haar of het te lang dragen van extensions wordt een meerprijs berekend i.v.m. extra werk/tijd. 


Nieuwste techniek voor uithalen hairextensions

Wij werken met de nieuwste uithaalmethode die niet schadelijk is voor je haar, dmv lichttechniek worden de bondjes eenvoudig en snel losgemaakt.

Wat klanten zeggen - Stacy

Hee Melanie.
Vorige week heb ik extentions bij je laten zetten en ik vind ze helemaal top!
Ik heb echt al heel veel soorten extentions gehad maar deze zijn echt super makkelijk in onderhoud, betaalbaar en echt. Me haar is nu ongeveer 15 cm langer en het ziet er gewoon echt natuurlijk uit. Eerst dacht ik wel wat een lange zit die 4 uur, maar dat ik binnenkwam dacht ik gelijk al dat komt wel goed. Je ben lekker spontaan en ik heb een harstikke gezellige ochtend gehad! Echt onwijs bedankt en ik kom zeker weer terug!

xx Stacy

Meer reviews