Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Veel gestelde vragen

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Hieronder staat een opsomming van vragen die veel gesteld worden. Typ in de zoekbalk trefwoorden om te kijken of uw vraag ertussen staat. Kunt u het antwoord niet vinden? Mail naar info@hairextensions-alkmaar.nl of bel naar 06 45 75 42 98 en wij geven u zo snel mogelijk antwoord.


 

Styling (2)

Kan je hairextensions verven?

Ja, u kunt hairextensions verven. Vaak worden de extensions een stuk zachter na een verfbeurt. De extensions bleken wordt daarentegen ten strengste afgeraden!

Kan je hairextensions ontkleuren of bleken?

Nee. Het ontkleuren of bleken van hairextensions wordt ten strengste afgeraden. Door de peroxide worden de bondings zacht en kunnen de extensions (sneller) loslaten.

Behandeling (2)

Hoe verloopt de behandeling?

Nadat u een afspraak bij ons heeft gemaakt, wordt u uitgenodigd om bij ons langs te komen. Uw haar wordt eerst goed bekeken. Gezamenlijk zullen we bekijken welk merk hairextensions bij u past. Daarna kunnen we de lengte, textuur en kleur gaan bepalen. Na deze intake-afspraak worden de hairextensions speciaal voor u besteld. Zodra deze binnen zijn (na ongeveer 2 à 3 dagen) kunnen de hairextensions geplaatst worden.

Hoe lang duurt het plaatsen van hairextensions?

Afhankelijk van het aantal hairextensions duurt de behandeling ongeveer 2 à 3 uur.

Product (4)

Zijn hairextensions gemaakt van echt haar?

In de salon MK Hair wordt gewerkt met hairextensions van 100% human hair. De meeste extensions komen uit India. De haren zijn afkomstig van vrouwen die tijdens een pelgrimstocht uit dankbaarheid hun hoofd kaal laten scheren in speciale tempels. Alle haren worden nauwkeurig afgeschoren, zodat alle haarschubben in dezelfde richting liggen. De haren zijn van perfecte kwaliteit, omdat ze niet zijn blootgesteld aan chemische behandelingen zoals verven en permanenten.

Krijg je garantie op hairextensions?

Na het zetten geef ik 3 maanden garantie op de door mij ingekochte en ingezette hairextensions.

Voel je hairextensions erg zitten?

Nee. In de salon wordt voornamelijk met platte bondings gewerkt. Bij deze methode voelt u de aanhechtingen amper zitten en ontstaat er geen trekkend gevoel op de hoofdhuid. Dit is vooral een voordeel met slapen. Hairextensions kunnen ook met microrings (ringetjes) worden vastgezet. Deze methode heeft tevens een hoog draagcomfort.

Zie je hairextensions zitten?

Nee. In de salon proberen wij een natuurlijk resultaat te behalen. Gezamenlijk kiezen we de hairextensions, verschillende kleuren en de manier van vastzetten. Daarnaast wordt er rekening gehouden hoe uw haar valt, zodat u het verschil niet zult zien.

Onderhoud (2)

Heb je speciale verzorgingsproducten nodig?

Hairextensions kunt u het beste wassen met een zure shampoo zonder alcohol en met een PH-waarde lager dan 5,5. Vermijd 2-in-1 of anti-roos shampoo. Crèmespoeling en stylingsproducten kunt u onbeperkt gebruiken, zolang dit niet in de buurt van de bondings komt. Gebruik het dus alleen in uw punten! Daarnaast raden wij aan een speciale hairextensions-borstel te gebruiken. Deze kunnen wij eventueel aan u leveren.

Kan je met hairextensions slapen?

Ja. U kunt met de hairextensions slapen en u zult ze niet voelen. Het is alleen niet mogelijk om met nat haar te gaan slapen. Droog het haar goed en bind het haar vast met een stoffen elastiekje. Op deze manier zult u het haar niet beschadigen.

Algemeen (3)

Zijn hairextensions slecht voor je haar?

Hairextensions zijn niet per definitie slecht voor uw haar, mits deze goed geplaatst/onderhouden/verwijderd worden. Wij plaatsen de extensions op veilige methoden in het haar, zodat het niet beschadigd wordt. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzorging van de extensions. Lees hier meer over het onderhoud van hairextensions.

Zijn hairextensions geschikt voor dun haar?

Ja. Hairextensions kunnen juist uitstekend gebruikt worden als u dun haar heeft. Door de extensions vast te zetten met platte bondings, ziet u de aanhechtingen niet zitten. Met 25 tot 50 extensions heeft u aanmerkelijk meer volume en is het makkelijk om het haar in model te brengen.

Hoe lang blijven hairextensions zitten?

Hairextensions kunnen tussen de 3 en 4 maanden in het haar blijven zitten. Dit verschilt per persoon door de groeicyclus van het haar. Voor wimperextensions geldt een draagtijd van 6 tot 8 weken. Na deze periode raden wij altijd aan om de extensions op een professionele manier te laten verwijderen, zodat het haar of de wimpers niet beschadigen. Bekijk hier onze tarieven voor het verwijderen van extensions.