Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

MK Hairextensions

hairextensions alkmaar

Het verhaal achter MK Hairextensions

Mijn naam is Melanie Kroone en ik ben de eigenaresse van MK Beauty en MK Hair. Ik heb al jaren een salon aan huis waar ik wimper- en hairextensions verzorg. Ik ben met deze salon gestart, omdat ik nooit écht tevreden was met de resultaten van anderen. Hiervoor heb ik namelijk vaak hairextensions laten zetten bij verschillende concurrenten in de regio met wisselende (soms pijnlijke!) resultaten. Hierdoor heb ik de stap genomen om zelf hairextensions te leren zetten.

Na het behalen van alle benodigde diploma’s en het volgen van verschillende cursussen, heb ik mijn salon geopend. Ik ben actief sinds 2008 met zeer veel tevreden klanten en daar haal ik ook mijn eigen plezier uit. Niks maakt mij blijer dan een klant vrolijk en met een prachtige look naar huis te laten gaan.


Nieuw: Permanente make-up Alkmaar

Sinds eind 2014 ben ik ook gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up. Voordat ik heb besloten deze stap te nemen, heb ik wederom bij verschillende salons mijn ogen, wenkbrauwen en lippen laten doen. De resultaten hiervan waren ook niet naar wens. Ik was ervan overtuigd dat ik het beter kon, dus ben ik een opleiding permanente make-up gestart.

Ik ben opgeleid en gecertificeerd door MB Cosmetics uit Alkmaar. Zij zijn een toonaangevend bedrijf in permanente make-up, schoonheidsartikelen en opleidingen voor shoonheids-/beautysalons. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken bezoek ik regelmatig beurzen en seminars. Daarnaast volg ik meerdere keren per jaar master classes. Ik bezit ook een GGD-certificaat, dus binnen de salon werk ik volgens de strenge landelijke Hygiëne- en mileucode. Altijd een volledig veilige en hygiënische behandeling. Met de modernste technieken, de nieuwste computergestuurde apparatuur en mijn oog voor perfectie bent u gegarandeerd van een geweldig resultaat.