Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Prijzen haarmatten

prijzen haarmatten

MK Hair | Prijzen haarmatten

Hieronder staan de prijzen voor haarmatten bij MK Hair. De prijzen zijn ingedeeld per systeem waar de haarmatten mee vastgezet worden. Het clip-in en hang-on systeem worden door MK Hair zelf voor u op maat gemaakt. Houd er rekening mee dat er per systeem verschillende lengtes zijn. De onderstaande prijzen zijn inclusief het op maat maken en BTW.

 

Prijzen clip-in systeem

Clip-in haarmatten zijn ideaal om het haar tijdelijk te verlengen of volume te geven. U clipt de extensions in uw haar wanneer u dat wenst en haalt ze eruit voor het slapen. Deze haarmatten zitten stevig vast door een systeem met rubber en nikkelvrij metaal. Ze makkelijk en geschikt voor hergebruik. Lees hier meer over clip-in haarmatten.

 

Gemaakt door MK Hair Lengte Aantal Prijs
Maatwerk 100% human hair 40 cm per set € 105,00
Maatwerk 100% human hair 50 cm per set € 115,00

 

Prijzen hang-on systeem

Hang-on haarmatten zijn een andere mogelijkheid om het haar tijdelijk te verlengen of volume te geven. Dit systeem bestaat ook uit strengen extensions die door u zelf in het haar vastgemaakt kunnen worden. Het is mogelijk om deze haarmatten te verven, stijlen en krullen. Zo kunt u altijd uw eigen look creëren. Lees hier meer over hang-on haarmatten. 

 

Gemaakt door MK Hair Lengte Aantal Prijs
Maatwerk 100% human hair 30 cm per set € 170,00
Maatwerk 100% human hair 40 cm per set € 205,00
Maatwerk 100% human hair 50 cm per set € 245,00

 

Prijzen Dante Coutoure miracle wire systeem

Dante coutoure miracle wire haarmatten worden niet aan uw eigen haar vastgemaakt. De hairextensions zitten vast aan een touwtje. Dit touwtje wordt om het hoofd geplaatst als een haarband, waarna plukken van het eigen haar hier overheen worden gehaald. Het draagcomfort is erg hoog en niemand zal het door hebben. Lees hier meer over Dante Coutoure miracle wires.

 

Gemaakt door Dante coutoure Lengte Aantal Prijs
Miracle wire stijle textuur 30 cm per set € 192,00
Miracle wire stijle textuur 40 cm per set € 240,00
Miracle wire krullende textuur 40 cm per set € 258,00
Miracle wire stijle textuur 50 cm per set € 299,00