Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Soorten hairextensions

Wij werken met drie soorten hairextensions

In de salon MK Hair werken wij met drie soorten hairextensions. Lees hieronder meer over de soorten en hoe ze in het haar gezet worden. Per soort is er ook aangegeven welke merken die er bij ons beschikbaar zijn. U kunt ook uw eigen merk meenemen naar de salon. Wij zetten deze extensions voor €0,75 per streng.

 

hairextensions wax bondingsHairextensions met wax bonding

Deze hairextensions worden met een wax bonding van keratine aan het haar vastgemaakt. De keratine is van hoge kwaliteit, zodat de extensions minimaal haarverlies veroorzaken. Bij deze hairextensions is het belangrijk dat de bondings niet in contact komen met oliehoudende- en stylingsproducten zoals schuim, wax, crèmespoeling etc.

De hairextensions met wax bonding zijn van de volgende merken verkrijgbaar:
  • Indian Gold
  • SoCap
  • MK Hair

De bondings van deze hairextensions kunnen op twee manieren vastgemaakt worden. Er bestaan namelijk ronde en platte bondings. Platte bondings zijn nieuw en vallen minder op bij dun haar. De platte methode heeft een hoog draagcomfort. Ronde bondings worden in het haar gedraaid. Dit kan in het begin zorgen voor een strak gevoel op de hoofdhuid (vooral tijdens het slapen). Toch is deze werkwijze mooier bij vrouwen met krullend haar.
microrings

Hairextensions met microrings

Hairextensions met microrings worden letterlijk met een klein ringetje om een pluk  haar vastgezet. Bij de nieuwe Microring Loop extensions zit de extension al aan het ringetje vast. Met het Loop-systeem wordt uw eigen haar door het ringetje gehaald, waarna deze wordt dichtgeknepen. Door de siliconen binnenlaag van de Loop zullen de extensions net zo stevig en lang blijven zitten als hairextensions met wax bondings.

De hairextensions met microrings zijn van de volgende merken verkrijgbaar:
  • Indian Gold
  • MK Hair

 

Het voordeel van Microring Loop extensions is echter dat ze zeer eenvoudig verwijderd kunnen worden door het ringetje open te knijpen. Dit bespaart u tijd en er is geen vloeistof nodig om de lijmresten te verwijderen. Uw haar blijft in prachtige conditie.

 

Hairextensions Wonder WeftsWonder Wefts

De Wonder Weft heeft een breedte van 8cm en bevat aan de bovenste rand gaatjes. Plukken haar worden met een haaknaald door de gaatjes gehaald en vastgezet met siliconen microrings. Deze methode van haarverlening is snel, makkelijk en tevens herbruikbaar.

 

 

Wij werken alleen met Wonder Wefts van Indian Gold. De wefts zijn beschikbaar in gangbare kleuren.Daarnaast kan er gekozen worden uit de texturen: natural straight, slight wavy en body wavy. Deze methode is niet geschikt voor heel dun haar.