Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Merken

Merken hairextensions

In de salon van MK Hairextensions wordt met verschillende soorten merken hairextensions gewerkt. Lees hieronder de kenmerken van elk merk en kijk alvast wat het beste bij u past. Uit deze merken kunt u namelijk kiezen als u de extensions bij ons aanschaft en laat plaatsen. Het is ook mogelijk om uw eigen extensions mee te nemen. Hiervoor geldt een inzetprijs van €0,75 per stuk.

 

Indian Gold

hairextensions indian goldHet merk Indian Gold is kwalitatief verreweg het beste merk. Hun extensions passen het beste bij fijn en stijl haar. De haren van Indian Gold zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit 100% mensenhaar uit India. Ze worden op natuurlijke wijze ontkleurd door een eigen systeem waarbij geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt. Door de haren dubbel te sorteren zullen ze niet gaan klitten of pieken.

Het omvormen gebeurt ook op zeer milde wijze, zonder toevoeging van schadelijke of chemische stoffen. Het Indiase haar heeft van nature een volle slag. Om het haar meer te krullen, of juist gladder te maken, wordt een stoom-methode gebruikt. Er wordt geen permanentvloeistof gebruikt, dus de schubbenlaag en cortex beschadigen niet.

De extensions van Indian Gold kunnen zonder problemen geverfd, geföhnd, gekruld of gestijld worden. Het haar kan in elk gewenst model worden gebracht. Zon, zee, sauna, stylingproducten of nat uw haar borstelen beschadigt de haren ook niet. Haarmaskers en crèmespoeling kunnen onbeperkt gebruikt worden, zonder dat de bonding (de wax) beschadigd.

Klik voor meer informatie over Indian Gold

 

SoCap Hairextensions

SOCAPUSA-PHOTOS-101SoCap hairextensions zijn gemaakt van Indisch haar. Het haar wordt zorgvuldig uitgezocht en ontdaan van de bovenste siliconen laag. Daarna worden ze in dezelfde richting gesorteerd, gekamd en gebonden. Als laatste worden de haren in een speciaal proces gebleekt en in maar liefst 81 verschillende kleuren geverfd.

De hechtingen van SoCap zijn gemaakt van 100% natuurlijke keratine. Hierdoor wordt de draagbaarheid verlengd, zonder de structuur en integriteit van het haar te beschadigen. De bonds (hechtingen) zijn voorzien van het SoCap-logo, die de echtheid van het haar garandeert.

Klik voor meer informatie over Socap

 

MK Hair
hairextensions MK Hair

MK Hair extensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% mensenhaar uit India. In Italië worden de haren gesorteerd zodat de haarschubben in dezelfde richting staan. De haren zullen hierdoor glad aanvoelen en niet gaan klitten. Het resultaat heeft dan ook een prachtige glanzende uitstraling.

De extensions zijn van zeer goede kwaliteit, dus het is bijvoorbeeld ook mogelijk om ermee te zwemmen. U zult het niet van echt haar kunnen onderscheiden, omdat de strengen van honderd procent natuurlijk haar gemaakt zijn.

MK Hair hairextensions wordt probleemloos opgenomen door uw eigen haar. De textuur ‘natural straight’ kan een lichte tot sterke slag vertonen na het wassen van het haar. Dit is een normale eigenschap en het ziet er nog steeds natuurlijk uit. Houd hier wel rekening mee als u kiest voor deze extensions.