Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Hairextensions

Bent u van plan om hairextensions te zetten?

De natuur voorziet niet iedereen van voldoende, dik en vol haar. Geen nood, dankzij fijne toepassingstechnieken zijn hairextensions dé oplossing! Met extensions oogt uw haar lang, natuurlijk, sterk, gezond en volumineus. Normaal groeit haar ongeveer 1cm per maand, dus haar lang laten groeien duurt al snel 5 jaar. Dankzij hairextensions is het mogelijk om in enkele uren een lengte tot 60cm te verkrijgen.

 

De talloze mogelijkheden van hairextensions:
  • Een totale of gedeeltelijke verlenginghairextensions
  • Haren of nekpartij verlengen
  • Verandering van haarkleur en nuance
  • Beschadigde punten verbergen in de massa
  • Langere houdbaarheid geven aan het kapsel
  • Volumeverhoging en meer beweging geven aan het kapsel
  • Realisatie van een nieuwe en trendy look dankzij fantasiestrengen
Het voortraject

Voor het zetten van de extensions worden in een vrijblijvende intake eerst een aantal zaken besproken. Gezamenlijk kijken we o.a. naar uw soort haar, de kleur en welk merk het beste bij u past. Aan de hand van een kleurenring wordt dan bepaald welke kleuren hairextensions u nodig heeft. Meestal zijn dit 2 á 3 kleuren, omdat haar nooit dezelfde tint heeft en het resultaat zo natuurlijk mogelijk moet zijn. Als dit allemaal bepaald is, kunnen we u precies vertellen wat de behandeling exact gaat kosten.

U kunt er altijd nog rustig over nadenken, want wij bestellen het haar pas na de eerste aanbetaling. Deze bestelling komt meestal na 2 dagen binnen. In die tijd maken we in overleg een afspraak voor het zetten van de extensions.

 

“Hoe veel extensions heb ik nodig?”

Hoe veel extensions u nodig heeft, hangt sterk af van het volume van uw eigen haar. Daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende lengtes en kwaliteiten. Specifieke wensen bespreken we natuurlijk rustig vooraf. Houd er rekening mee dat u voor een complete haarverlenging ongeveer 125 à 200 hairextensions nodig heeft. Mocht u zelf extensions hebben gekocht, kan ik deze bij u inzetten voor €0,75 per stuk.

 

Extensions plaatsen

Op de dag van het inzetten mag u uw haar nog wel wassen. Doe dit het liefst met Dreft om zo veel mogelijk vet uit uw haar te verwijderen. Gebruik die dag absoluut geen crèmespoeling, wax of andere verzorgingsproducten. Van deze producten wordt het haar vet en loopt u het risico dat de extensions er te snel uitglijden. De hairextensions worden d.m.v. een stukje hars aan het eigen haar vastgemaakt met een connectortang. Het verwijderen van de extensions is daardoor ook eenvoudig. Microrings worden de haarstrengen met harde kleine ringetjes op het haar geklemd. Deze methode blijft ook mooi vast zitten en heeft veel draagcomfort. Het plaatsen van de hairextensions duurt gemiddeld 2 à 3 uur.

 

Garantie

Na het zetten geef ik 3 maanden garantie op uitgevallen van extensions die door mij zijn ingekocht en ingezet.  Mocht er iets met het haar niet goed zijn dan haal ik het kosteloos uit om het op te sturen naar leverancier. Die beoordeelt of er wat mis mee is.