Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Feather extensions

Feather extensions - Elisa

Feather extensions als haaraccessoires

In de afgelopen jaren waren de feather extensions een ware hit. De veren geven het haar een bohemian look, wat meteen aan Ibiza doet denken. De stijl is erg hip en geschikt voor alle leeftijden. Veel bekende sterren als KE$HA, Miley Cyrus, Jennifer Love Hewitt, Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Hilary Duff en Steven Tyler worden vaak gezien met deze verenextensions.

 

“Wat zijn feather hair extensions?”

Feather extensions worden ook wel veer extensions of Ibiza feathers genoemd. In 2013 was het dé haartrend in Amerika. Enkele of meerdere veren worden in het haar vastgemaakt als een accessoire. De feather extensions geven uw uitstraling een extra boost en maken uw outfit helemaal af. Deze extensions zijn geschikt voor iedereen, omdat u door de vele varianten uw eigen look kan samenstellen.

 

Feather extensions van MK Hair

In de salon MK Hair wordt alleen gewerkt met echt hanenveren. Deze feather extensions zijn met de hand gesorteerd, zodat alleen de beste kwaliteit veren gebruikt worden. Geen enkele veer heeft dezelfde lengte of kleur, omdat het een natuurproduct is. Dankzij de hoge kwaliteit van de producten kunnen de veren gewoon gewassen, geföhnd, gestijld en gekruld worden. Na een aantal keer wassen blenden de veren juist mooi in het haar. De feather extensions worden in het haar vastgemaakt door middel van een microring. De lengte van een extension varieert tussen de 25 en 30cm, maar het is ook mogelijk om de veren in te korten.

 

 

Photo credits: Elisa