Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Soorten haarmatten

hairextensions alkmaar

Snelle en tijdelijke verlenging met haarmatten

Heeft u een speciaal feest of niet altijd zin om extensions in te hebben? Haarmatten (clip-ins) zijn dan de ideale oplossing. Deze haarstukken zijn snel en gemakkelijk zelf in het haar aan te brengen. MK Hair maakt haarmatten van 100% human hair. Na eenmalige aanschaf van het haarstuk heeft u jarenlang plezier van het eenvoudige gebruik. Wij bieden drie soorten haarmatten:

 

haarmattenHaarmatten: clip-ins

Clip-in haarmatten zijn een snelle en eenvoudige oplossing voor lang haar. Dit haarstuk kan op elk gewenst moment in het haar gezet worden en gaat een lange tijd mee. De clip-ins worden in verschillende breedtes gemaakt en passen dus bij iedereen. U hoeft alleen de clips aan de bovenkant van de haarstrook in uw eigen haar te steken en vast te klikken. Door de rubberen constructie in de nikkelvrije clip vallen de haarmatten niet uit uw haar.

 

Tijdens het intake gesprek bespreken we eerst uw wensen. Het gaat onder andere over de lengte, kleur en textuur van de clip-ins. Vervolgens maakt MK Hair zelf de clip-in extensions in de juiste kleur op maat. Zodra het haarstuk klaar is kunt u nogmaals langskomen. Op dat moment laten we zien hoe u de clip-ins in uw eigen haar kunt aanbrengen.

 

Haarmatten hang-onHaarmatten: hang-on

Hang-on haarstukken zijn gemaakt uit banen hairextensions van Indian Gold. Dit merk staat garant voor de beste kwaliteit 100% human hair. De haarmatten worden voor u door MK Hair op maat gemaakt. Ze zijn gemakkelijk in te brengen en kunnen hergebruikt worden. Het is mogelijk om de haarmatten te verven, stijlen en krullen. De haarmatten hebben hierdoor een hele natuurlijke uitstraling.

De hang-on haarmatten zijn verkrijgbaar in lengtes van 30, 40 en 60cm. Ook bij deze haarmat wordt alles perfect afgestemd op uw eigen haarkleur en textuur. Het is daarom belangrijk om van tevoren uw haar te bekijken en uw wensen door te spreken. Aangezien elke haarmat op maat wordt gemaakt, hebben wij geen voorraad.

 

 

Haarmatten: Dante Coutoure Miracle Wire

De Dante Coutoure Miracle Wire haarmatten worden niet aan het haar zelf bevestigd. Door middel van een draadje doet u het haarstuk om uw hoofd en trekt u de bovenste plukken van uw eigen haar over het draadje heen. Het draagcomfort is erg hoog en niemand zal opmerken dat u hairextensions draagt.

Haarmatten Dante Coutoure

 

Een haarstuk van Dante Coutoure Miracle Wire is gemaakt van ongeveer 120 extensions. Deze extensions bestaan uit 100% human hair. Door de afwerking aan de binnenzijde jeukt en irriteert het uw hoofdhuid niet. Het is mogelijk om het haar te föhnen, krullen, stylen, vlechten en opsteken als u de haarmat draagt. Om deze reden zijn Dante Coutoure Miracle Wire extensions ook erg geschikt voor het maken van een feestkapsel.

De Miracle Wire van Dante Couture zijn zeer geschikt voor dunner haar en voor haar dat in laagjes is geknipt. Omdat de baan haar van het haarstuk onder de ronding van het achterhoofd valt, is het wel noodzakelijk dat de bovenlaag van uw eigen haar aan de achterkant voldoende lengte heeft. U krijgt met hairextensions altijd de mooiste haarverlenging als het eigen haar minimaal 15 cm lang is. Deze extensions zijn minder geschikt voor dik, recht afgeknipt haar.