Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

ACTIE!! Wimperextensions one-by-one nu voor € 65,-

ACTIE!! Wimperextensions one-by-one nu voor € 65,-

Wimperextensions one-by-one nu voor € 65,- per set!

De meeste vrouwen willen graag mooie volle en lange wimpers. Als je niet zelf utgerust bent mooie lange wimpers is het veel werk om dmv make-up en krultang je wimper mooi en vol te krijgen. Bij Mk Wimperextensions Alkmaar , Noord-holland kun je nu ook terecht voor wimperextensions.

De individuele haartjes  worden 1 voor 1 op u eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van u eigen haargroei en het soort lijm, blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Het plaatsen van een  set wimpers neemt omgeveer 1,5 uur in beslag. Bij deze techniek wordt er op de eigen wimperhaar een extension, een verlengende wimperhaar, aangebracht. De lengte en krul worden in overleg afgesproken. De extentions houden gemiddeld 6 tot 10 weken, afhankelijk van de groeicyclus van de eigen wimperhaar. Het geeft een open en frisse blik aan de ogen die er prachtig uit gaan zien. Je hebt geen mascara meer nodig.

Ideaal voor de vakantie, een feest of zomaar omdat je graag mooie lange wimpers wilt. Nooit meer doorgelopen mascara en wel een prachtige look. De wimpers zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren en vormen. Als ze goed zijn aangebracht, blijven ze zeker zes tot acht weken zitten, voordat de eerste wimpers vervangen dienen te worden. Bij de one by one techniek wordt er op de eigen wimperhaar een extension, een verlengende wimperhaar, aangebracht. De lengte en krul worden in overleg afgesproken. De extentions houden gemiddeld 6 tot 10 weken, afhankelijk van de groeicyclus van de eigen wimperhaar. Het geeft een open en frisse blik aan de ogen die er prachtig uit gaan zien. Je hebt geen mascara meer nodig. Ideaal voor de vakantie, een feest of zomaar omdat je graag mooie lange wimpers wilt. Nooit meer doorgelopen mascara en wel een prachtige look.

De wimpers van Fabelash zijn beschikbaar in verschillende kleuren en vormen. Als ze goed zijn aangebracht, blijven ze zeker zes tot acht weken zitten, voordat de eerste wimpers vervangen dienen te worden. Ik heb naast een drukke salon in hairextensions ook de opleiding gedaan en mag me wimperextension professional noemen. Ik heb al veel ervaring opgedaan en klanten uit oa. Alkmaar, amsterdam, schagen, heerhugowaard, schagen, beverwijk, haarlem, zaandam en eigenlijk geheel Noord-holland.

lees meer over wimperextensions

Prijzen Wimperextensions zetten alkmaar Noord-holland

 Fabelash (one by one by mink)
Prijs
Gehele verlenging (duur ca. 1,5 uur) echt haar
65,- (ACTIE!)
 Opvullen wimperextensions
30,- (ACTIE!)
 Verwijderen van de wimper extensions
17,50
shutterstock_223058974

Author Info

hostmaster@webvalue.nl