Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Prijzen Clip-in Hairextensions

Prijzen Clip-in Hairextensions

Prijzen clip-in hairextensions

Heeft u een speciaal feest of niet altijd zin om extensions in te hebben? Clip-in haarmatten zijn dan de ideale oplossing. Deze haarstukken zijn snel en gemakkelijk zelf in het haar aan te brengen. MK Hair maakt haarmatten van 100% human hair. Na eenmalige aanschaf van het haarstuk heeft u jarenlang plezier van het eenvoudige gebruik. De haarmatten worden voor u door MK Hair op maat gemaakt. Ze zijn gemakkelijk in te brengen en kunnen hergebruikt worden. Het is mogelijk om de haarmatten te verven, stijlen en krullen. De haarmatten hebben hierdoor een hele natuurlijke uitstraling. Ook bij deze haarmat wordt alles perfect afgestemd op uw eigen haarkleur en textuur.

 

Clip-in haarmatten zijn een snelle en eenvoudige oplossing voor lang haar. Dit haarstuk kan op elk gewenst moment in het haar gezet worden en gaat een lange tijd mee. De clip-ins worden in verschillende breedtes gemaakt en passen dus bij iedereen. U hoeft alleen de clips aan de bovenkant van de haarstrook in uw eigen haar te steken en vast te klikken. Door de rubberen constructie in de nikkelvrije clip vallen de haarmatten niet uit uw haar. Lees hier meer over clip-in haarmatten.

 

Prijzen

Hieronder staan de prijzen Clip-in Hairextensions bij MK Hair. De prijzen gelden alleen voor de clip-in haarmatten. Let er op dat er verschillende texturen en lengtes zijn. De onderstaande prijzen zijn inclusief het zetten, 3 maanden garantie en BTW. Mocht u zelf hairextensions hebben gekocht, kunnen wij deze inzetten voor €1,00 per stuk.

 

Prijzen clip-in hairextensions

Gemaakt door MK Hair Lengte Aantal Prijs
Maatwerk 100% human hair 40 cm per set € 105,00
Maatwerk 100% human hair 50 cm per set € 115,00