Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Prijzen Haarmatten Hairextensions

Prijzen Haarmatten Hairextensions

Prijzen Haarmatten Hairextensions

Heeft u een speciaal feest of niet altijd zin om extensions in te hebben? Haarmatten (clip-ins) zijn dan de ideale oplossing. Deze haarstukken zijn snel en gemakkelijk zelf in het haar aan te brengen. MK Hair maakt haarmatten van 100% human hair. Na eenmalige aanschaf van het haarstuk heeft u jarenlang plezier van het eenvoudige gebruik. Hang-on haarstukken zijn gemaakt uit banen hairextensions van Indian Gold. De haarmatten worden voor u door MK Hair op maat gemaakt. Ze zijn gemakkelijk in te brengen en kunnen hergebruikt worden. Het is mogelijk om de haarmatten te verven, stijlen en krullen. De haarmatten hebben hierdoor een hele natuurlijke uitstraling. De hang-on haarmatten zijn verkrijgbaar in lengtes van 30, 40 en 60cm. Ook bij deze haarmat wordt alles perfect afgestemd op uw eigen haarkleur en textuur.

 

Prijzen

Hieronder staan de prijzen Haarmatten Hairextensions bij MK Hair. De prijzen gelden alleen voor de haarmatten. Let er op dat er verschillende merken, texturen en lengtes zijn. De onderstaande prijzen zijn inclusief het zetten, 3 maanden garantie en BTW. Mocht u zelf hairextensions hebben gekocht, kunnen wij deze inzetten voor €1,00 per stuk.

 

Hang-on systeem

Hang-on haarmatten zijn een andere mogelijkheid om het haar tijdelijk te verlengen of volume te geven. Dit systeem bestaat ook uit strengen extensions die door u zelf in het haar vastgemaakt kunnen worden. Het is mogelijk om deze haarmatten te verven, stijlen en krullen. Zo kunt u altijd uw eigen look creëren. Lees hier meer over hang-on haarmatten. 

 

Gemaakt door MK Hair Lengte Aantal Prijs
Maatwerk 100% human hair 30 cm per set € 170,00
Maatwerk 100% human hair 40 cm per set € 205,00
Maatwerk 100% human hair 50 cm per set € 245,00

 

Miracle wire systeem

Dante coutoure miracle wire haarmatten worden niet aan uw eigen haar vastgemaakt. De hairextensions zitten vast aan een touwtje. Dit touwtje wordt om het hoofd geplaatst als een haarband, waarna plukken van het eigen haar hier overheen worden gehaald. Het draagcomfort is erg hoog. Lees hier meer over Dante Coutoure miracle wires.

 

Gemaakt door Dante coutoure Lengte Aantal Prijs
Miracle wire stijle textuur 30 cm per set € 176,00
Miracle wire stijle textuur 40 cm per set € 220,00
Miracle wire krullende textuur 40 cm per set € 235,00
Miracle wire stijle textuur 50 cm per set € 278,00